Jag söker människor….

februari 19, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Jag söker människor….

till ett eventuellt kommande projekt.

Här ska ni få veta mer, kanske är det just dig och din historia som jag letar efter. Om du tror det så tag kontakt med mig.

Jag har fått en ide till ett projekt som skulle innefatta en filmkamera – d.v.s. att göra en film/ur livet film.

Jag söker Er kvinnor och män som utsatts för långvariga övergrepp (4 månader eller mer). Som idag är vuxna och klarar av att prata om i alla fall en del av det som ni varit med om, hur rättsprocessen sedan såg ut och hur ni lever idag. Du skall vara beredd att synas med ditt ansikte och förnamn – det är ett krav, jag förstår att många inte vill/klarar av det. Men min ide med denna filmen kräver detta.

Jag söker också efter en duktig musiker som kan tänka sig att volontärt bidra med bakgrundsmusik.

Söker också en duktig redigerare av inspelningarna. Någon som är van att klippa och klistra i diverse program. Och som möjligtvis också kan stå för att filma somliga sekvenser, där jag själv skall ingå och inte kan hålla i kameran.

Så detta är som en efterlysning – finns ni därute som är ”redo” för att vara med i ett sådant här projekt? Man kan säga att jag gör en koll på detta viset för att se om det finns tillräckligt många som är stabila och villiga att berätta för att hjälpa och bidra med det var och en kan. Min tanke är att också kolla med somliga experter inom området som kan förklara exempelvis vad långvarigt trauma gör med en människa/ett barn. Även tänker jag vända mig till andra kunniga inom området, som i sitt jobb möter våldsutsatta barn exempelvis, inte minst målsägandebiträden.

Så känner du att du kan/vill och orkar bidra så maila mig med dina kontaktuppgifter. Detta projektet kan endast genomföras om vi tillsammans är starka och vågar stå upp för oss själva och varandra – Vi bär ingen skuld, vi var bara barn.

Min mail: malin.lundgren88@yahoo.com

All min kärlek och med förhoppning om att fler vill & orkar bidra – tillsammans kan vi göra skillnad.

//Malin Lundgren