Medverkan i ”Efter tio”

februari 12, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Medverkan i ”Efter tio”

Ja, nu har jag gjort min medverkan i TV4 huset, hos Malou Von Sivers och i hennes program ”Efter tio”. Jag tycker det gick bra och jag klarade av pressen väldigt väl, däremot var jag otroligt trött efteråt och är fortfarande i skrivande stund.

Att träffa Malou, studiovärdinnorna och inte minst advokat Elisabeth Massi Fritz var en upplevelse i sig och jag är väldigt tacksam för hur snyggt TV4 och deras personal skötte allt omkring oss. Allt ifrån taxi till studion och många skratt i greenroom. Mycket gick väldigt bra tack vare deras proffesionella bemötande av Mig som människa. En eloge till TV4!

Jag & Advokaten Elisabeth Massi Fritz i reklampausen av sändningen ifrån tv4 huset i programmet - "Efter tio" med Malou.

Jag & Advokaten Elisabeth Massi Fritz i reklampausen av sändningen ifrån tv4 huset i programmet – ”Efter tio” med Malou.

Telefonen ringer, mailen fullkomligt väller in och jag kommer att svara i sinom tid. Just nu så är jag fortfarande väldigt tagen efter måndagens medverkan så jag försöker varva ner fortfarande. Men jag läser allt i sinom tid och besvarar allt eftersom. Tack för alla värmande ord, och all positiv respons. Förfrågningar har kommit om när boken kommer ut och vart den kommer finnas att köpa.

Jag är redo att nu börja diskutera bokförlag med mera och mer information om vart den sedan kommer att finnas, när den publiceras och sådant kommer jag självklart skriva ut mer om desto mer det närmar sig. Jag kommer vara petig med vilket förlag som samarbete kommer ske med. Det skall kännas rätt och bra annars ger jag hellre ut den själv utan mellanhänder. Kanske du som läser har rätt förlag? Hör av dig i så fall.

Jag, Gabriella & Malou Von Sivers 9/2-2015 medverkan i TV-programmet "Efter tio".

Jag, min dotter Gabriella & Malou Von Sivers i Greenroom efter sändningen.

Min älskade dotter var med i Greenroom – Vilket såklart var en mäktig upplevelse för en 5årig liten tjej, hon fick självklart inte höra vad hennes mamma (dvs jag) sa i tv, men ändå se att jag var i tv-rutan. En dag när hon är tillräckligt stor så kommer hon ändå få veta mer om vad jag utstått. Jag är väldigt glad över att hon fick vara med och dela denna stora upplevelse med mig, tusen tack också till vännen Mathias som tog sig tid att följa med och passa Gabriella under tiden jag var i sändning. Upplevelsen i sin helhet blev väldigt god och jag är tåligare än jag själv trodde – vilket gör mig mycket peppad inför framtiden.

Som jag skrev, jag är redo för att fortsätta höja min röst och jag är tåligare än jag trodde. Men nu en underbar helg med min dotter och kattutställning, besök ifrån kattungeköpare m.m. för att ladda batterierna och sedan ta nya tag nästa vecka.

All min Kärlek till Er – alla medsystrar och bröder därute. Och be inte mer om förlåtelse för att ni mailar mig och delger era egna upplevelser – jag ser det som ett stort förtroende ni ger mig och det finns inget ni skall be om ursäkt för! Jag svarar i den takt jag klarar av,

//Malin Lundgren

P.s. Jag har en sida på facebook som Föreläsare Malin Lundgren där kan du se klipp ur min föreläsning och följa mig. Även över denna sidan kan du ta kontakt för att boka in föreläsning/ar.

https://www.facebook.com/pages/F%C3%B6rel%C3%A4sare-Malin-Lundgren/1465987290347555

 

Medverkan 9/2-15 I TV-programmet "Efter Tio" med Malou Von Sivers och Elisabeth Massi Fritz

Medverkan 9/2-15 I TV-programmet ”Efter Tio” med Malou Von Sivers och Elisabeth Massi Fritz